Υπηρεσίες

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Το e-VIP events & congresses προσφέρει όλη την γκάμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών προς τις εταιρίες-πελάτες της και τα στελέχη τους. Αναζητούμε δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε αφορούν, κατά κύριο λόγο, στην οργάνωση επαγγελματικών ταξιδιών, συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων, ταξιδιών κινήτρων (incentives) και οργάνωση εκδηλώσεων. Ο σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ώστε κάθε εκδήλωση και κάθε ταξίδι να αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών υποστηρίζουμε την κάλυψη όλων των αναγκών σας, με προσεκτική επιλογή των προμηθευτών και πάντα με γνώμονα τους εκάστοτε στόχους σας.

Επαγγελματικά Ταξίδια

Φροντίζουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια των επαγγελματικών ταξιδιών σας είτε πρόκειται για αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταφορές και υπηρεσίες VIP, ενοικίαση αυτοκινήτων.

Συνέδρια – Εταιρικές Συναντήσεις και Εκδηλώσεις – Ταξίδια Κινήτρων

Το e-VIP events & congresses είναι ο επαγγελματίας συνεργάτης σας για την οργάνωση και υλοποίηση πολύπλοκων και απαιτητικών συνεδρίων, συσκέψεων, εταιρικών συναντήσεων, εκδηλώσεων και ταξιδιών κινήτρων (M.I.C.E)

Η οργάνωση επιτυχημένων εταιρικών συναντήσεων περιλαμβάνει την επιλογή του κατάλληλου χώρου, τις μεταφορές και διαμονές των συμμετεχόντων με προσεκτικό χειρισμό όλων των παραμέτρων. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ταξιδιών κινήτρων που προάγουν τους εταιρικούς στόχους αποτελεί πρόκληση για μας. Η οργάνωση επιτυχημένων συνεδρίων πηγάζει από τη γνώση του προορισμού και τις ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις με την τοπική αγορά που εξασφαλίζουν την επιτυχία των συνεδρίων ανεξαρτήτως μεγέθους. Σε κάθε εκδήλωση φροντίζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια είτε πρόκειται για ένα επίσημο δείπνο είτε για μια φαντασμαγορική βραδιά.